sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Ensimmäinen päivä tutustumista Limenariassa

Aamu valkeni kreikkalaisiin ääniin, eli kyyhkyjen kujerrukseen. Tänään pääsisimme tutkimaan ympäristöä. Lisäksi olin saanut oppaalta tekstarin ja pääsisimme varaamaan retkeä.

Aurinkovoiteiden levittämisen jälkeen suuntasimme rantakadulle. Löysimme helposti Thalassies Hotelin, jossa opas olisi klo 11.00. Päätimme syödä aamiaisen viereisen Hotel Agalin ravintolassa.
Minun aamupalani koostui Club Sandwichista ja kokiksesta
Eläinrakkaana rakastuin tähän tajuttoman pieneen kissavauvaan
Saimme varattua Xanthin retken torstaille sekä tiistaiksi auton vuokralle. Opas oli aivan mahtava ja ihmetteli, miten meillä voi olla jo 11. hääpäivä :) Epäili lapsimorsiameksi ;)

Lähdimme kävelemään rantakatua toiseen suuntaan ja löysimme pari ravintolaa jotka olimme bonganneet etukäteen netistä ja oppaista. Pysähdyimme drinksuille rantaan ja mietimme päivän tekemisiä.
Suklaapirtelö

Aurinkoista ja kaunista

Päädyimme viettämään pari tuntia hotellin uima-altaalla, jossa ei lisäksemme ollut muita.
Hotel Garden uima-allas
Illalla jälleen rantaan syömään. Suuntasimme rannan toiseen päähän kalataverna To Limaniin, jonka Antti oli bonganut etukäteen.
Barbouni

Fish Tavern Limani
Saimme itse valita syömämme kalat ja ne punnittiin. Antti valitsi meille barbounit ja jäimme jännittyneenä odottamaan. Annos oli pettymys - ei lisäkkeitä. Viime kesänä Lesvoksella söimme päivittäin kalaa (joille oli kiinteät hinnat) ja aina tuli lisäkkeitä. Jos ei, siitä sanottiin erikseen.

No, vatsat täyttyivät kuitenkin. Liekö sitten turistin hölmöyttä, tai tuudittautumista viime vuoden kokemuksien perusteella nähtyihin annoksiin, mutta jotenkin olisi mukavaa jos ravintola tilausvaiheessa ilmoittaisi, että muistattehan sitten tarvittaessa täydentää annostanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti