torstai 20. elokuuta 2015

Kesän 2016 Kreikan matkat

Tiedustelin 20.8.2015 neljältä eri matkatoimistolta ensi kesän Kreikan matkojen myyntiin tuloaikaa.

Aurinkomatkat
- matkat myyntiin 24.9.
Muuta vastausta en ole saanut vielä.

Finnmatkat
"Myynnissä on jo tällä hetkellä Kreikan kohteemme Rodos, Kreeta (lennot sekä Hanian että Iraklionin kentille), Kos, Samos ja Korfu.

Lisää hotellivalikoimaa saamme myyntiin syksyn aikana. Mahdollisista uusista Kreikan kohteista saamme tietoa loppusyksystä."


Apollomatkat
"Valitettavasti koko Kreikan matkatarjontamme ei ole vielä vahvistettu, joten tästä syystä kaikki kohteet eivät ole vielä myynnissä sivustollamme. Koko kesäkauden 2016 valikoimamme sisältäen mahdolliset uutuudet tulevat sivustollemme myyntiin syksyn aikana. Seurailettehan sivustojemme tarjontaa syksyn aikana."

Tjäreborg
"Ensi kesän 2016 Kreikan uutuuskohteet ovat Makrigialos, Ierapetra, Agios Nikolaos ja Hersonissos. Tästä linkistä voit käydä tutustumassa Kreikan kohteisiimme: www.tjareborg.fi/kreikka

Ensi kesän kohteista osa on jo myynnissä, mutta tarkkaa päivämäärää ei valitettavasti ole vielä tiedossa milloin kaikki saadaan myyntiin. Kaikki kohteet pyritään kuitenkin saamaan myyntiin mahdollisimman nopeasti ja sitä mukaa kun mm. hotellisopimukset on kunnossa, aloitetaan myynti."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti